«

»

Dec 05

Comunicat de la Sectorial d’Administració Pública (SAP) arran de la celebració del consell de ministres de Barcelona el 21 de desembre vinent

Des de la SAP ens fem ressò del posicionament de les Assemblees en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) que tot seguit reproduïm:

«Expressem el nostre rebuig davant la intenció del govern del Regne d’Espanya de celebrar un consell de sinistres repressors a Catalunya el 21 de desembre, justament en l’aniversari d’unes eleccions espúries i irregulars, imposades a cop d’un 155 aplicat i retorçat en contra de la seva pròpia sacrosanta constitució.
Entenem aquest gest impúdic com una provocació obscena de qui ens priva de la veu col·lectiva i del dret de decidir el nostre futur; de qui en un simple referèndum hi veu una rebel·lió; de qui a força de porres i pilotes de goma pretén imposar el vassallatge absolut damunt la lliure voluntat d’un poble; de qui se serveix d’un aparell judicial impregnat de franquisme per empresonar dones i homes pacífics empesos a la vaga de fam com a últim recurs contra la presó abusiva i contra un procediment inquisitorial viciat en la forma i en el fons; de qui vulnera llibertats i drets fonamentals amb l’objectiu central d’escampar la por a tot, de tot, per tot.
Però de por, com a poble, no en tenim. I de voluntat de posar l’altra galta, tampoc.
No, govern espanyol, no cal que vingueu aquí a demostrar el vostre poder: el coneixem massa bé, i ens en volem deslliurar.
Quan vulgueu venir com a persones lliures a visitar persones lliures, sereu benvinguts; mentre vingueu a clavar-nos la bota al coll com a servents de la vostra monarquia anacrònica i antidemocràtica, no podrem sinó cridar “Via fora!”»

Barcelona, desembre de 2018