«

»

Apr 05

Preinscripció a l’Assemblea General Ordinària del 17 d’abril del 2.016

Com tots sabeu el proper dia 17, celebrem l’Assemblea General Ordinària de l’ANC, a Manresa, a la que hi podran participar, amb dret a vot, totes aquelles persones inscrites com a membres de ple dret abans del 20 de març de 2016 i que estiguin al corrent de pagament de la quota corresponent al 1er trimestre de 2016.

Des del passat dia 21 de març fins el 31, ha estat oberta la preinscripció a la pàgina Web https://assemblea.cat/inscripcioago2016 per als membres amb dret a vot.A partir de demà diumenge, a més de continuar oberta la inscripció per a aquests, també s’obre per a acompanyants que siguin simpatitzants o col·laboradors.

La preinscripció per als membres amb dret a vot no és obligatòria però molt recomanable per facilitar els aspectes organitzatius i, especialment,  per fer més senzills i àgils els tràmits d’acreditació i accés al recinte, a part de ser una garantía per no quedar-se sense poder entrar per manca d’aforament. Per als acompanyants la inscripció és obligatòria.

Només es permet inscriure un acompanyant per cada membre de ple dret.

Per formalitzar, doncs, la preinscripció a partir de demà cal  entrar a la página web de l’ANC i entrar al formulari: “Reserva d’entrada amb acompanyant AGO2016”.

Aquest formulari demanarà dos DNI, el del membre amb dret a vot (inscrit prèviament o no) i el de l’acompanyant. Si voleu fer una inscripció sense acompanyant deixeu en blanc el segon DNI.

Les entrades sempre s’envien al correu del membre de ple dret.

Si el membre de ple dret que vol inscriure un acompanyant ja havia fet una reserva prèvia, només rebrà l’entrada de l’acompanyant.

Si l’acompanyant és membre de ple dret, no el deixarà inscriure i dirà que ha de fer una inscripció pròpia.

Si l’acompanyant no és Simpatitzant o Col·laborador, el membre de ple dret rebrà un correu dient que no s’ha pogut fer la reserva perquè no ens consta a la base de dades, i que parli amb l’ANC per aclarir el problema.

Per a qualsevol incidència envieu un correu a quotesassociats@assemblea.cat indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que té la incidència.